۱۳۹۲ اسفند ۱۵, پنجشنبه

کوکی گره ای ایتالیایی ( Italian knot cookies fried )


کوکی گره ای ایتالیایی ( Italian knot cookies fried )

این شیرینی هم خوشمزه  است و هم آسون و هم بدون فر پخته میشه   ......البته یه مدل دیگه از این کوکی هست که توی فر  پخته میشه و دستورش کمی متفاوت تر است  اگه عمری باقی بود دستورشو براتون می گذارم و مزیتش کم کالری بودن آن است  :)) .. .. ولی به نظر من هر دو حالتش ( چه سرخ شده و چه توی فر پخته شده  )عالی و خوشمزه است و همراه با پودر قند تزئین و سرو میشه  این شیرینی ماندگاری خوبی داره و بعد از درست کردن ، آنرا توی ظرف سر بسته نگه داری کنید. ( من مواد لازم را نصف کردم برای همین 1 عدد تخم مرغ توی تصویر می بینید . )

مواد لازم :

آرد 1/2 و 2 پیمانه ( 312 گرم )
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آب 4 قاشق غذاخوری ( مقدار آب تقریبی است )
کره  ذوب و سرد شده  6 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شکردانه ریز  20 گرم 

مواد لازم برای تزئین :
پودر قند 




آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسط آنرا گود کنید و کره آب شده و شکر و تخم مرغها و وانیل و بیکینگ پودر را توی آن بریزید و با دست شروع به ورز دادن کنید حالا کم کم آب را به آن اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و به دست نچسبه  . ( یادتون باشه خمیر هایی که توش کره استفاده میشه نباید زیاد ورز داده بشه  چون به روغن میفته ) اگه هنوز خمیرتان چسبناک بود کمی دیگر آرد اضافه کنید .

خمیر را توی پلاستیک فریزر بگذارید و در دمای محیط به مدت 1 ساعت بهش استراحت دهید . 


بعد روی سطح کارتون را مقدار خیلی خیلی کم آرد بپاشید ( یادتون باشه اگه زیاد روی سطح کار آرد بپاشید ...آرد به خورد خمیر میره و شیرینی ها تون توی روغن که میره ترک می خوره ) حالا خمیر را روی سطح آرد پاشی با وردنه به ضخامت 2 تا 3 میلی متر باز کنید . (اگه ضخامت خمیر باز شده ... زیاد باشه وقتی توی روغن می ندازید وسطش خام می مونه و پفکی نمیشه ). 

وقتی خمیر را باز کردید مانند تصویر از خمیر نوارهایی به اندازه 1 در 10 یا 12 سانتی متر ببرید و نوار ها را گره بزنید .

روغن را داغ کنید و یکی یکی شیرینی ها را توی روغن بندازید تا سرخ شه . بعداز اینکه  شیرینی ها  طلایی شد آنرا روی حوله آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود . بعد توی ظرف سرو بچینید و روی آنرا با پودر قند تزئین کنید. نوش جان ..... pegah

نکته : این نکته ها را یکبار براتون نوشتم از بس مهمه دوباره  یادآوری می کنم .....یادتون باشه اگه زیاد روی سطح کار آرد بپاشید ...آرد زیاد به خورد خمیر میره و شیرینی ها تون توی روغن یا توی فر که میره ترک می خوره .

نکته: اگه ضخامت خمیر باز شده... زیاد باشه وقتی توی روغن می ندازید وسطش خام می مونه و پفکی نمیشه. 

۲ نظر: