ه‍.ش. ۱۳۹۳ فروردین ۴, دوشنبه

چتنی گشنیز هندی ( Coriander chutney )

چتنی گشنیز هندی  ( Coriander chutney )  

یکی از بهترین و خوشمزه ترین چاشنی هایی که تا به حال با اسنک های هندی امتحان کردم این چتنی خوشبو و خوش طعم و بینهایت تند و تیز هندی است و اگه عاشق چاشنی های تند هستید این چتنی بهترین گزینه است . چتنی گشنیز هندی انواع و رنگهای متفاوتی داره از سبز کم رنگ گرفته تا سبز پر رنگ و گاهی هم زرد رنگ .....که البته بیس اصلیش فلفل و گشنیز است و در بعضی از موارد از نارگیل و یا دال ( عدس و لپه ) و یا نعنا و کمی گوجه هم توی دستور این چتنی ها استفاده میشه.... این دستوری که براتون می گذارم یکی از انواع مختلف چتنی کلاسیک هندی است .  :)

مواد لازم :

گشنیز تازه 200 گرم
فلفل چیلی سبز 4 عدد ( اگه زیاد تندی نمی خورید میزان فلفل را کمتر کنید )
آب لیموی تازه 1/4 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پیاز 1 عدد کوچک
سیر 4 حبه متوسط
پوره زنجفیل تازه 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق مربا خوری



همه موارد را توی دستگاه غذاساز بریزید  و حسابی پوره کنید و اگه چتنی کمی سفت  بود مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و بعد همرا با کباب یا اسنکهای سرخ شده هندی که تعدادی از آنها توی وبلاگ هست نوش جان کنید  .... pegah

اسنکهای پیشنهادی :

اسنک سوخاری هندی (aloo bonda ) 
توپ سیب زمینی سوخاری 
هش پاپی (نان ذرت سرخ شده آمریکایی ) ( hushpuppy )

نکته : هم می تونید این چتنی را خشک درست کنید و هم با اضافه کردن کمی آبلیمو بیشتر از میزان مواد لازم آنرا رقیق تر کنید .

نکته : این چتنی را توی یک ظرف در بسته شیشه ای تا 1 هفته میتونید توی یخچال و به مدت 1 تا 2 ماه توی فریزر نگه داری کنید .حتی می تونید این چتنی را توی قالبهای یخ بریزید و بگذارید توی فریزر تا به صورت قالبی یخ بزنه البته رنگ آن کمی تره می شود .  :)

۲ نظر: