۱۳۹۲ اسفند ۲۶, دوشنبه

بادام سوخته

بادام سوخته

این اولین باری بود که این شیرینی آسون و خوشمزه را درست می کردم و باید بگم من که زیاد اهل خوردن شیرینی نیستم .....نصف  این شیرینی  را به تنهایی خوردم :)))) می تونید به غیر از بادام از پسته یا گردو و یا بادام هندی و .... هم استفاده کنید ولی اصلش با بادام درختی است :)


مواد لازم:

بادام خام درختی  200 گرم
شکر 150 گرم

سینی فلزی را با روغن چرب کنید و به کناری بگذارید.

نصف شکر را توی یک تابه مناسب بریزید و آنرا روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید شکر کارامل شود . شکر را هم نزنید تابه  را بچرخانید تا همه شکر تبدیل به کارامل شود .بعد نصف دیگر شکر را هم اضافه کنید و دوباره تابه را بچرخانید تا باقی شکر هم  کاراملی شود . حالا بادامها را کم کم به کارامل اضافه کنید و هم بزنید . و بلافاصله توی سینی چرب شده بریزید .....اجازه دهید سرد شود و بعد بادامها را از هم جدا کنید و نوش جان کنید .

۲ نظر: