۱۳۹۲ دی ۶, جمعه

کیش قارچ و پیاز






کیش قارچ و پیاز

کیش ( quiche )  در واقع یه غذا و یا دسر فرانسوی است که اصلیت آنرا به آلمان نسبت می دهند و معمولا یه پایه  کراست  مانند است که با کاستارد و پنیر و یا انواع گوشت و غذاهای دریایی و یا سبزیجات پر میشه . برای غذاها  این کراست می تونه با انواع خمیر تارت باشه  یا  اینکه با سبزیجاتی مانند کدو و یا بادمجان و....  به هر دو روش گرم و سرد هم آنرا سرو می کنن.

مواد لازم :

خمیر تارت
قارچ 400 گرم خرد شده
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
پنیر پیتزا ( موتزارلا )  یا پنیر چدار 1 و نیم پیمانه
گوجه گیلاسی 10 عدد خرد شده
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/4 لیوان
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم

برای دیدن دستور خمیر تارت اینجا کلیک کنید .... فقط 2 قاشق شکر را از دستور حذف کنید. این مقدار خمیر برای قالب 27 سانتی متری کافیست.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.


ابتدا خمیر را طبق روش ذکر شده درست کنید (البته بدون شکر ) . بعد خمیر را توی قالب پهن کنید و با چنگال روی آنرا سوراخ کنید .
حالا خمیر را توی فر بگذارید تا به مدت 15 دقیقه بپزد . در این فاصله مواد میانی کیش را درست کنید.


پیاز را توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد زردچوبه و نمک و فلفل و قارچ خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آب اضافی قارچ گرفته شود . حالا مواد را از روی حرارت بردارید و توی کاسه   بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.


وقتی سرد شد تخم مرغها را اضافه کنید و هم بزنید بعد گوجه و شیر و 1/2 پیمانه از  پنیر پیتزا را اضافه کنید و خوب هم بزنید.


کراست ( خمیر پخته شده )  را از توی فر درآورده و مواد را توی کراست بریزید. و روی آنرا با بقیه پنیر پیتزا پر کنید .
حالا کیش را توی فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که روی تارت برشته شود در فر بپزید.نوش جان ....pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر