۱۳۹۲ آذر ۱۱, دوشنبه

ژله کیک پرتقالی



ژله کیک پرتقالی

راستش ایده درست کردن این ژله کیک خیلی وقت بود ذهنمو مشغول کرده بود نمی دونستم درست از آب درمیاد یا نه تا به حال هم جایی مثلش رو ندیده بودم...  اگه هم بود با انواع خامه و چیز کیک بود .... درست کردنش کار خیلی جالبی بود و برای من هیجان انگیز :))))))  راستش اول تصمیم داشتم یک کیک درسته را توی ژله بگذارم  ....ولی برای زیباتر شدنش ترجیح دادم از برشهای پرتقال استفاده کنم و برای اینکه کیک هم اندازه برشهای پرتقال بشه با یه قالب گرد آنرا برش زدم.  امیدوارم این دسر را درست کنید و از مزه عالی و شکل زیباش و البته کم کالری تر نسبت به مدلهای چیز کیک و خامه ایی لذت ببرید  :)))

ژله پرتقالی 1 بسته
آب داغ 1 لیوان
شیر سرد  نصف لیوان
پرتقال 1 عدد  حلقه حلقه شده


اول از همه پودر ژله را با 1 لیوان آب داغ مخلوط کردم و روی بخار آب گذاشتم تا تمام ذرات خوب حل بشه و ژله شفاف بشه .
بعد شیر سرد را به مواد ژله اضافه کردم و کمی هم زدم . 


حالا توی قالب های مافین با دیواره بلند یک عدد پرتقال حلقه شده گذاشتم. ( قالب من سلیکونی است و نیازی به چرب کردنش نیست اگه از قالبهای فلزی استفاده می کنید برای اطمینان حتما با کمی دستمال روغنی آنرا چرب کنید.)
بعد از ژله آماده شده به اندازه 1 قاشق غذا خوری روی پرتقالها ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ژله نیم بند بشه یا به اندازه غلظت سفیده تخم مرغ برسه . دلیل اینکه اول یک قاشق ژله می ریزم واسه اینه که پرتقال سر جای خودش بمونه و از جاش تکان نخوره . ( یادتون باشه نباید ژله ببنده وگرنه وقتی بقیه مواد  ژله را توی قالب می ریزید  لایه ها از هم جدا خواهد شد. )


بعد ژله را از یخچال درآورده و به اندازه نصف قالب را با ژله پر کنید و دوباره بگذارید توی یخچال تا نیم بند بشه .
در این فاصله که ژله نیم بند میشه  کیکتان ( می تونید اینجا دستور کیک پرتقالی را ببینید. ) که سرد است را یه برش طولی به ارتفاع 2 تا 3 سانتی متر بدید و بعد با قالبی که اندازه قالب مافین است برشهای دایره ایی بزنید درست مثل تصویر.

بعد دایره های کیک را روی ژله نیم بند شده بگذارید و روی کیک را با بقیه ژله بپوشانید. و بگذارید توی یخچال تا کاملا ژله خودشو بگیره و سفت بشه.


اگه قالبتون سلیکونی است که دور تا دور ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و بعد با فشار دست از قالب خارج کنید.
اگه هم قالبتون فلزی است سینک ظرفشویی را با آب گرم پر کنید و ظرف را به مدت 5 ثانیه توی آب بگذارید و از توی آب خارج کنید و توی ظرف سرو برگردانید.


حالا یه برش زیبا بزنید و نوش جان .....pegah

۲۷ نظر:

  1. وای ی ی ی خیلی باحاله ، خیلی قشنگه
    عاشق اینجور کارهای هسته ای هستم :)))))))
    جدی جدی کلی هیجان هم موقع کار کردن و هم موقع عمل اومدنش داره

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات گیلدا جونم .... هاهاهاها واقعااا هسته ای رو خوب آمدی

      حذف
  2. پگاه جون خیلی خوشگل شده، حتما باید امتحانش کرد :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم بهارک عزیز نوش جونتون :)

      حذف
  3. خیلییی عالی شدن ، خیلی ، چقدر هم خوشرنگه ، همون کار هسته ای هست به قول گیلدا :)))

    پاسخحذف
  4. محشره میرم تو کارش :)

    پاسخحذف
  5. دستت درد نکنه خیلی عالی وشیک شده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات فرانک جونم خیلی لطف داری گلم خوشحالم به من سر زدی :***

      حذف
  6. سلام ممنونم از وبلاگ خوبتون من هم در فیسبوک شما رو میبینم وهم در وبلاگم لینکتون کردم
    دوست داشتید منوهم لینک کنید تا بیشتر با هم باشیم و از هنرهای شما دوست هنرمند استفاده کنم
    بینهایت ممنونم به خاطر کارهای زیبا وعالیتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام دوست عزیزم ممنونم از محبتتون منم شما را توی اد لیستم اضافه کردم وبلاگتون را دیدم کارهاتون عالیه و موفق باشید :)

      حذف
  7. kheili aliii bood ye joraei pas mishe ba in ravesh teramisoo ham dorost kard?



    پاسخحذف
  8. سلام من تازه وب شما رو پیذا کردم..و از این ایده خیلی خوشم اومد..این دستور رو درست کردم...البته با روش خودم...و البته با ایده ها و تجربیات شما..من به صورت قالب بزرگ درست کردم..یعنی یه کیک درسته ولی نازک رو توش گداشتم..از لحاظ قیافه و طعم واقعا عالی بود...البته نه به خوشکلی فینگلی های شمااا...من ژله رو اب پرتقال تازه و شیر درست کردم...تجربه خیلی خیلی خوبی بود..مرسی از دستورتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم ساره جان خوشحالم خوشتون آمد البته منم همونطوری که گفتم می خواستم با یه کیک بزرگ این ایده را اجرا کنم ولی چون پرتقال به اون بزرگی نبود :))) ترجیح دادم کوچولو درسش کنم ..... با آب پرتقال تازه هم مزه بینظیری داره دستتون درد نکنه ای کاش عکسشو برام می فرستادین تا به اسم خودتو توی هنر های دوستان بگذارم :)

      حذف
  9. به نظر خيلي خوشمزه و خوش فرمه ، به نظرتون ميشه با انواع مختلف ژله و ميوه هاي مختلف اما با همين دستور عمل كرد ؟؟ من عاشق رنگ قرمز هستم و دخترم عاشق توت فرنگي ، به نظرتون كار جالبي ميشه با ژله و ميوه توت فرنگي درست كنم ؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله با انواع میوه و با انواع ژله های رنگی میشه اینو درست کرد... و عالی میشه نوش جان :)

      حذف
  10. پگاه جون من همه ی کاراتو خیلی دوست دارم. این دسر رو هم با توت فرنگی درست کردم خیلی عااااالی شد. ممنون از آموزش <3

    پاسخحذف
  11. سلام میخواستم ببینم کیک لای ژله نرم نیشه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه نرم نمیشه دوست خوبم .... اگه به عکسهاش هم دقت کنید کیک هنوز همون حالت خودشو داره :)

      حذف
  12. وای خیلی عالی به نظر میاد :)

    پاسخحذف
  13. عاشقتممممممم..درستش می کنم حتتتتتتتتما

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونت هانی خیل خوشمزه است :****

      حذف
  14. Salam man dorest kardam walu chera jele cake o narm kard

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام ...احتمالا ژله غلیظ نبوده و روی کیک ریختید و کیک را شل کرده

      حذف
  15. salam, bebaakhshid yek soal, in meghdar jeleh baraye chand ta keyk kafi hast merci ? chon man mikham to yek ghaleb 24 cm dorost konam nemidoenam kolan chnad ml ab porteghal niyaz daram merci

    پاسخحذف