۱۳۹۲ آبان ۱۳, دوشنبه

نان گل عسلی

نان گل عسلی

 دستور این نان را می تونید اینجا ببینید .  و بعد به شکل گل به آن فرم دهید.
فرم دهی خمیر به شکل گل :


از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و روی سطح کار رول کنید تا اندازه آن به 20 سانتی متر برسد بعد خمیر رول شده را به اندازه یک بند انگشت برش بزنید و این برشها را کنار هم بچینید تا فرم گل به خود گیر به این صورت که یکی از برشها در وسط باشه و دور تا دور آنرا با بقیه برشها  پر کنید .

۲ نظر:

  1. خیلی زیباست ، خیلی ، ببین مزه اش چیه .......

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم رزی جونم برای دختر خوشگلت هم درست کن مطمئنم خوشش میاد

      حذف