۱۳۹۲ آبان ۱, چهارشنبه

خورشت مسمای انار



خورشت مسمای انار

اول یه توضیح کوچولو بدم ....برای این غذا بسته به ذائقه اتون  از هر مدل انار و رب انار (ترش یا شیرین ) می تونید استفاده کنید. من از نوع ترشش استفاده کردم  به این صورت که فصل انارهای ترش گیلانی که می رسه یعنی  فصل پاییز ...من همیشه این انار را دان می کنم و توی فریزر می گذارم و هر وقت احتیاج داشتم ازش استفاده میکنم. ولی اگه مزه این غذا را ملس دوست دارید هم می تونید بهش شکر اضافه کنید و هم اینکه از انار قرمز شیرین برای غذا استفاده کنید.راستشو بگم این غذا خیلی خوشمزه است و یه نمونه شمالی هم داره که بهش انار دانه مسما می گن و اون هم طعم متفاوت و بی نظیری داره ...  امیدوارم هر دو مدل را درست کنید و لذت ببرید .

مرغ 3 تکه
پیاز 1 عدد متوسط
دانه انار 2 پیمانه
آب انار 1/2  پیمانه
رب انار ( سیاه یا قهوه ای ) 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب 1 تا 2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه مرغ  به میزان لازم
بادمجان سرخ شده برای کنار غذا به میزان لازم

ابتدا  تکه های مرغ را توی روغن داغ سرخ کنید و به کناری بگذارید.
بعد پیاز ریز خرد شده را توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه. ادویه ها و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. 
رب انار را هم توی پیاز ریخته و آن را هم تفت بدید. دونه های انار و آب انار و مرغ سرخ شده را هم اضافه کنید و در آخر هم  2 لیوان آب را روی مواد بریزید و زیر حرارت را کم کنید و بگذارید خورشت به مدت 30 تا 45 دقیقه جا بیفته ....و بعد توی ظرف سرو کشیده کنار آن بادمجان سرخ شده بگذارید و با برنج زعفرانی نوش جان کنید .... pegah
 نکته: آب این غذا باید کم باشه.
 نکته: موقع پختن غذا درب دیگ را نگذارید چون رنگ دونه های انار زود سفید میشه....
نکته: می تونید دانه های انار را دیر تر به خورشت اضافه کنید تا قرمزی آن باقی بمونه  مثلا 15 دقیقه مانده به سرو غذا دانه های انار را اضافه کنید.

۲ نظر:

  1. حرف نداره عزیزم ، خیلی خیلی عالیه ، برم سراغ انار ، بادمجون هم که داره ؛ دیگه چه شودددد مادر ، دستت درد نکنه

    پاسخحذف