۱۳۹۲ مرداد ۱۱, جمعه

کوکوی گردوی ماسالی


 کوکوی گردوی ماسالی

براتون از خطه سر سبز گیلان و یکی از شهرهای ییلاقی بسیار معروف و زیبا به اسم " ماسال " یک دستور پخت مادرشوهرپز آوردم  البته برای بعضی از دوستان که شهرهای گیلان را خوب نمی شناسند باید بگم ماسال با موسوله خیلی فرق می کنه  ... از اونجا که عروس خوبی هستم دستور پخت این غذای خوشمزه رو از ایشون یاد گرفتم  ،  ماسالی های عزیز این کوکو را با فسنجون و برنج برای مهمانهای عزیزشون درست می کنند   و به صورت سنتی  حتما حتما باید با فسنجون سرو شه ... بنده که خیلی از طعم عالی این کوکو خوشم میاد و کاهی تنها بدون فسنجون هم درست می کنم در ضمن حتما حتما باید ذکر کنم ممکنه غیر از ماسال شهرهای دیگه مثل تالشی های عزیز هم این کوکو را درست کنند . در کل عزیزان  این کوکو واقعا مزه خوبی داره  امیدوارم شما هم درست کنید و ازش لذت ببرید....pegah

مواد لازم :

گردوی آسیاب شده 90 گرم
سیب زمینی کوچک 1 عدد
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد کوچک
تخم مرغ 3 عدد
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


اول از همه سیب زمینی را رنده کنید و آب آنرا بگیرید.

حالا سیب زمینی و گردوی آسیاب شده و پیاز و تخم مرغ و زرد چوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید طوری که گردوی آسیاب شده گلوله گلوله نشه و مواد یکدستی داشته باشید .

در پایان دو طرف کوکو را در روغن داغ سرخ کنیدو در صورت تمایل به صورت سنتی در کنار فسنجان و برنج سرو کنید . نوش جان...pegah

۱ نظر:

  1. با سلام...
    در نواحی دیگر و تا جایی که بنده میدونم سیب زمینی به مواد نمیزنن البته در روشی که در نواحی دیگه ی تالش پخت میشه..

    پاسخحذف