۱۳۹۲ مرداد ۱۱, جمعه

نان سیر

نان سیر

نان باگت 1 عدد
کره آب شده 50 گرم
پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
جعفری ریز خرد شده 1 قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم

ابتدا نان باگت را به شکل اریب برش می زنیم و به کناری می گذاریم.
حالا کره آب شده و پودر سیر و جعفری را با هم مخلوط کرده و بوسیله فرچه آشپزی روی نانهای برش داده شده را پوشش می دیم و در انتها کمی پنیر پیتزا روی هر نان ریخته و درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد میگذاریم تا زمانی که روی پنیر برشته شود . نوش جان.......pegah

۲ نظر: